Voel de klank

resoneren in je lijf

 

Klankheling

 

bij Breath of Life laat je innerlijke harmonie ervaren. Ben jij constant van het ene naar het andere aan het rennen? Heb jij er last van dat je lijf van top tot teen in stress verkeert? Ben je op zoek naar diepe verbondenheid met jezelf, de aarde en alles en iedereen om je heen? Boek dan een klankmassage of kom naar een klankhelingavond van Breath of Life in Maassluis.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor meer info

Klank werkt helend

Klank resoneert met het lichaam, brengt het lichaam letterlijk in harmonie. Dat kan klank doordat de geluidsgolven zich snel voortplanten door water en ons lichaam voor ongeveer twee derde uit water bestaat.

 

Tijdens klankmassages en klankbaden van Breath of Life dompel je je onder in de klanken van onder meer klankschalen, fluiten, windgongen en snaarinstrumenten. De trillingen van die instrumenten resoneren met je lichaamscellen en dringen diep door in de structuur van je cellen. Zo zorgen de klanken voor een soort reset in je lijf.

Beluister de soundclips

Klankmassages

 

Een klankschaalmassage is een individueel klankconcert op maat. Je ligt met comfortabele kleren aan op de behandeltafel. Tijdens de massage maakt Terry Pratt gebruik van meer dan 15 verschillende klankschalen en van andere instrumenten zoals fluiten, snaarinstrumenten, windgongen, belletjes, stemvorken en haar eigen stem voor klinkers en mantra’s.

 

Klankmassages vinden alleen plaats in de behandelkamer van Terry Pratt aan de Jeroen Boschstraat in Maassluis.

 

Een individueel klankconcert duurt circa 1 uur en kost € 70,00 inclusief btw. Er is geen vergoeding van zorgverzekeraars mogelijk.

Afspraak maken? Bel of mail naar Breath of Life

Klankhelingavonden

 

Breath of Life organiseert elke maand een speciaal klankligconcert in een ruimte met een mooie akoestiek. De avonden hebben een workshopelement waarin je klankschalen mag vasthouden en aanslaan om de trillingen te voelen. Tijdens het concertgedeelte lig je met comfortabele kleren aan op de mat of de slaapzak die je zelf hebt meegebracht.

 

Klankhelingavonden vinden plaats in het Witte Kerkje aan de Constantijn Huygensstraat in Maassluis.

 

Concertagenda:

Maandag 29 maart 2021 - 20.15 uur

Maandag 3 mei 2021 - 20.15 uur

Maandag 7 juni 2021 - 20.15 uur

Wil je komen? Kijk hier voor het adres

Klankmassages

De instrumenten die Terry Pratt gebruikt weerspiegelen haar achtergrond van muzikante met Amerikaans-indiaanse roots.

Klankschalen

 

Klankschalen zijn handgemaakte ronde schalen van bijvoorbeeld koper, messing of glas. Iedere schaal klinkt anders en heeft een ander effect. Ze zijn te bespelen met een klopper, de hand of de vingers, door ze aan te slaan, door er rondjes in de draaien of door ze samen te laten klinken.

Wind chimes

 

Bijvoorbeeld de Koshi windgong waarvan de hoge tonen overeenkomen met de elementen aarde, water, vuur en lucht.

Fluiten

 

Bijvoorbeeld de fluiten van Amerikaanse indianenstammen. De Amerikaans-indiaanse fluit is een oeroud pentatonisch instrument, zoals de zwarte toetsen van de piano pentatonisch zijn. Het geluid brengt balans en werkt kalmerend.

Snaarinstrumenten

 

Bijvoorbeeld de Sandava, een instrument met 25 snaren die allemaal op dezelfde toon gestemd zijn. Het golvende geluid krijgt een eigen melodie doordat de boventonen meeresoneren.

Mediteer je graag op muziek? Probeer een meditatie-cd van Terry Pratt

Bezoekers vertellen

 

"De klankschalen brachten mij een diepe innerlijke rust en een gevoel van herkenning, wat voelt als thuiskomen in mijn lichaam in harmonie."

Reina

 

"In mijn ‘klein’ zijn mocht ik mijn kracht voelen, in mijn ‘groot’ zijn mijn zwakte. Uiteindelijk voelde ik hoe belangrijk het is om bij mezelf te durven komen."

Betty

 

"Fantastisch, die totale ontspanning van lichaam en geest, en dat alleen maar door geluid en trillingen. Ik voel dat het me daarna weer extra energie geeft. Heerlijk!"

Marleen

Breath of Life

Jeroen Boschstraat 15

3141 XJ Maassluis

Sessies alleen op afspraak

 

KvK

Contactgegevens

T: 06 305 390 10

@: info@breathoflife.nl

 

Registraties

NIBIG

Praktijkadressen

Bergsingel 122

3037 GM Rotterdam

 

Jeroen Boschstraat 15

3141 XJ Maassluis

Je bent welkom bij Breath of Life voor biodynamische cranio-sacraaltherapie, Tibetaanse meditatie & mindfulness en klankhealing